RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » Vild med villa – den perfekte ferie ved Middelhavet
Grækenland Portugal Rejsefavoritterne Spanien

Vild med villa – den perfekte ferie ved Middelhavet

Hus Villa Palmer
Bor du i villa, når du rejser? Det burde du. Det giver en uvurderlig frihed, som gør, at du kan bruge tiden 100 procent på familien og vennerne.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin princess cruises banner

Sponsoreret indlæg. Denne artikel er lavet i samarbejde med Eliza Was Here, som er eksperter i at komme lidt væk fra alle andre og tilbyder en masse skønne ferievillaer i Middelhavsområdet.

Er der noget bedre end en ferie i solen med familien eller vennerne, hvor man bare kan være sig selv og nyde tiden sammen? Nej vel. Det er derfor, du skal lidt væk fra alle de andre og bo i en lækker villa. Her er nydelsesfaktoren maksimal; ingen faste spisetider, ingen kø til faciliteterne, ingen optagede pladser ved poolen – bare frihed til at slappe af og nyde livet.

Livet er bare lidt mere luksus ved Middelhavet, og de lokale beboere har mange generationers erfaring med, hvordan man får mest muligt nydelse ud af dagen. I de solrige lande omkring Middelhavet er der masser af dejlige små lokale steder at bo, og den bedste måde at opleve livets sydeuropæiske glæder er ved at bo lokalt i en villa.

Rejsetilbud: Cypern i privat villa med pool og bil

Villaer i Andalusien, Spanien

Andalusien er den sydligste del af Spanien. Det er her, du finder Costa del Sol og de mange kilometer med store hoteller langs kysten. Mange tusind turister kommer hertil for at få sol på kroppen og strøm på batterierne igen.

Men Andalusien er meget mere end store hoteller langs Solkysten. Her er også mulighed for en aktiv ferie med quadbikes, mountainbikes og vandreture i den smukke natur. Hvis du ikke er til det, kan du også blot nyde de dejlige omgivelser med familien i en villa i El Chorro.

Banner rejsekonkurrence
Spanien Andalusien Eliza Was Here

Ved at bo i en ferievilla får du en masse frihed. Du kan spise morgenmad lige så tidligt eller sent, som du har lyst til, uden at være afhængig af en morgenmadsbuffet. Og du bliver ikke smidt ud af værelset midt i en siesta-lur, fordi der skal skiftes håndklæder. Du bestemmer selv, hvad du vil.

Derudover får I poolen helt for jer selv og skal ikke dele med andre eller kæmpe om solsengene ved hotelpoolen.

Andalusien er fuld af kultur og historie og selvfølgelig smuk natur. Det hele ligger lige uden for villadøren.

Rejsetilbud: Lækker villa i El Chorro, Andalusien

Villaer på Kreta, Grækenland

Den største græske ø Kreta er også en af de mest velkendte, og utallige danskere rejser derned hvert år. Med god grund. De fleste vælger at rejse til Kreta på en charterrejse, så hvorfor ikke gå lidt den anden vej og prøve at bo selvstændigt i en villa? Friheden er uvurderllg, og tiden går 100 procent til hygge og afslapning i smukke omgivelser.

find et godt tilbud banner 2023
Grækenland Kreta Eliza Was Here

For de historisk interesserede er Kreta et slaraffenland af historiske seværdigheder, og øen er i det hele taget meget mere end charterturisme. Det oplever du bedst i dit eget tempo med base i din egen villa.

Fra villaen vil du have en fantastisk udsigt over det flotte landskab og det krystalblå middelhav, som omgiver Kreta.

Rejsetilbud: Kreta – uberørte bjerge og oliventræer i Sitia

Vin og villa i Alentejo, Portugal

Alentejo er en region i det centrale og sydlige Portugal lige nord for Algarve og rundt om Lissabon. Det er derfor oplagt at flyve til Lissabon og leje en bil for derefter at køre sydpå mod Alentejo og bo i en dejlig villa.

Alentejo er vinland, og du kan udforske regionens vin-lækkerier med base i en dejlig villa. Der er stadig langt til Algarves og Lissabons turistmængder, og Alentejo er for dig, der gerne vil nyde ferien med familien og vennerne og ikke behøver at kæmpe om pladserne ved poolen og i buffeten.

Regionen er kendt for de smukke landskaber, smukke strande og naturligvis den lækre mad. Fra villaen vil du have udsigt over disse smukke landskaber og samtidig planlægge, hvor i Alentejo, i ellers skal køre hen.

Rejsetilbud til Portugal: Madeira – bil og villa i den hyggelige badeby Calheta

                                                                 

Vidste du: Her er de 7 bedste madbyer i verden ifølge Tripadvisors millioner af brugere!

7: Barcelona i Spanien
6:  New Delhi i Indien
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Portugal Alentejo Eliza Was Here

Du kan naturligvis bo i villa mange andre steder end dem, der er nævnt her, og uanset hvor du skal hen, så er friheden den samme. Ferien bliver i dit eget tempo og på dine præmisser, når du vælger en villa.

Om forfatteren

Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 60 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen. For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy og stadig single, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.