Panoramaruten og Mpala Safari Lodge

5 dages kør-selv-forslag, på panoramaruten med efterfølgende  7 dages safari på Mpala Safari lodge

Oplev et kør-selv-eventyr fra Johannesburg til Mpumalangas mange scenerier. Tag en dyb indånding og nyd denne spektakulære del af Sydafrika. Billedskønne udsigtspunkter, vandfald og imponerende dale indhyllet i bløde skyer. Spændende historie og hyggelige landsbyer i skøn kombination med Mpala Safari Lodge og fascinerende dyreliv. Eventyr fra start til slut.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 28.236 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 11 nætter inkl. morgenmad , 5 dages billeje og ophold i Mpala Safari Lodge med helpension og game drives

Rejseperiode:
Hele året

Varighed:
12 dage/11 nætter

Længde:
Ca. 540 km

Klimapåvirkning:
7.695 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Johannesburg - Dullstroom (287 km)

Start dagen tidligt med at aftente jeres bil. Kør nordpå ud af storbyen og ca. 50 km til Sydafrikas hovedstad, Pretoria. Nyd et par timer med sightseeing i regeringsbyen. Pretorias centrum er et stort skakbræt. Gaderne ligger vinkelret på hinanden. Det er nemt at finde rundt, lidt sværere at finde en P-plads. Kig efter et af de store P-huse og lad bilen stå. Udgangspunkt for en spadseretur kan passende være Church Square, hvor boerne mødtes og deres gamle parlament lå. Efter nogle spændende timer fortsætter I nu vestpå mod mere landlige omgivelser.

Dagens mål er Dullstroom, en hyggelig landsby i Mpumalanga højlandet, et område som tilbyder alt det der kendetegner et perfekt ferieområde, smukke landskaber, en hyggelig befolkning og ikke mindst et hav af aktivitetsmuligheder, som fx ridning, fiskeri og vandring.

Overnatning: Dullstroom

Dullstroom

Nyd livet i disse skønne og landlige omgivelser. Slap af omkring hotellet eller deltag i nogle af de spændende aktiviteter i område. Prøv lykke med fiskeri, eller tag på en guidet ridetur i  de grønne bakker. Nyd evt. en lokalbrygget øl på Anvil Ale Brewery og et efterfølgende besøg i Dimitrov´s kunstgalleri. Dullstroom har også et rehabilitet-center for rovfugle, som absolut er et besøg værd. 

Overnatning: Dullstroom

Dullstrom - Pilgrim´s Rest (115 km)

Dagens køretur er ikke så lang, så tag jer endelig tid til afstikkere og sightseeingstop. I bevæger jer nu ind i noget af det mest storslåede landskab i Sydafrika, med grønne bjerge, vandfald, udsigtspunkter og fabelagtige klippeformationer. Turen går gennem Lydenburg til Pilgrim´s Rest. Brug noget af eftermiddagen og dagen imorgen på at opleve Blyde River Canyon Reserve, Graskop Lift og Three Rondavels.

Overnatning: Pilgrim´s Rest

Pilgrim´s Rest og Panoramaruten

Hele dagen er afsat til at udforske området omkring Blyde River Canyon Reserve og steder som fx Bourke´s Potholes, Gods Window. Landsbyen Pilgrim´s Rest er en gammel og historisk guldmineby, med en placering ikke langt fra Kruger National Park.

Overnatning: Pilgrim´s Rest

Pilgrim´s Rest - Hoedspruit - Mpala Safari Lodge (168 km)

Turens sidste kør-selv dag går nordpå stort set på grænsen af Kruger nationalparken. På vej mod Hoedspruit har i mulighed for at besøge Moholoholo Rehabilitation Centre i det nordøstlige Drakensberg, som tager sig af behandling af sårede dyrearter med sigte på frigivelse til naturen igen. Her er også spændende projekter som fx et avlsprogram af truede dyr igen til genudsættelse i naturen. Et andet spændende center er Hoedspruit Endangered Species Centre, som i samarbejde med lokale stammer, gør et stort arbejde for beskyttelse af truede dyrearten.  Jeres køretur slutter i Hoedspruit lufthavn, hvor I afleverer bilen. I bliver nu hentet af bilen fra Mpala Safari Lodge, og kørt til lodgen.

Sidst på eftermiddagen kan I på lodgen opleve den lokale Sotho-stammes traditionelle sang og dans, og efterfølgende er der middag.

Overnatning: Mpala Safari Lodge, Olifants River

Mpala Safari Lodge - oplevelser i bushen

Mpala ligger i udkanten af Kruger ved Olifant River. Jeres ophold på denne skønne lodge, er fuld at spændende oplevelser med dyrene og naturen i centrum. Det hele krydret med god mad og afslapning på Mpala Safari Lodge.

Idag er der arrangeret en tidlig morgen Bushwalk med ranger eller Game Drive, og op ad formiddagen kører I ud på Quad Bike safari, igen med rig mulighed for at se giraffer, elefanter og andre dyr. 
Midt på dagen kan I slappe af og nyde livet ved poolen og i lodgen, før aftenen igen byder på Game Drive, sundowner ved solnedgang efterfulgt af lækker middag under åben himmel.

Overnatning: Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge - Bushwalk og Game Drive

Endnu en dag i naturens fascinerende tegn. Morgenen går med bushwalk på udkig efter dyrene, og efterfølgende afslapning i lodgen. Sidst på eftermiddagen kører I ud på endnu en spændende Game Drive, og aftenens middag serveres udendørs i den traditionelle Boma.

Overnatning: Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge - Kruger National Park

I dag tager I afsted til Kruger National Park med endnu flere oplevelser i den smukke natur og ikke mindst med det utrolige dyrelivet. I overnatter lokalt i Kruger.

Overnatninger: Kruger standard camp

Kruger National Park - Mpala Safari Lodge

Endnu en dag gryer og efter morgenmad kører I ud i Kruger igen, og tager vejen tilbage til Olifant River og Mpala. Selvfølgelig med mulighed for flere dyreoplevelser. Sidst på dagen er I tilbage på lodgen og kan slappe af.

Overnatning: Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge - afslapning eller udflugter

Efter et par dage med tur til Kruger, er dagen afsat til afslapning ved poolen. Har I i stedet lyst til flere eventyr er det muligt at tilkøbe ekstra udflugter, som fx ballonflyvning, flodsejlads eller måske golf med giraffer?

Overnatning: Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge - Game Drive

Sidste hele dag ved Olifant River er kommet. Igen idag kan I slappe af i lodgen eller evt. tilkøbe ekstra udflugter i løbet af dagen.
Sidst på dagen har vi inkluderet en sidste Game Drive afsluttende med den klassiske Sundowner med lokal mousserende vin i solnedgangen, efterfulgt af udendørs afskedsmiddag i Bomaen.

Overnatning: Mpala Safari Lodge

 

Mpala Safari Lodge - Hoedspruit - hjemrejse

Eventyret i Sydafrika er slut for denne gang. I bliver nu kørt fra lodgen til lufthavnen i Hoedspruit og kan begynde flyvningen hjemad. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 28.236 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Johannesburg / Hoedspruit-Kastrup/Billund
  • 5 dages billeje, lille SUV fx VW T-Cross inkl. forsikring med super cover, fri km og envejsleje
  • 2 nætter i Dullstrom inkl. morgenmad
  • 2 nætter i Pilgrim´s Rest inkl. morgenmad
  • 7 nætter på Mpala Safari Lodge inkl. helpension, transport, sightseeing og game drives

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

På denne tur overnattes på hyggelige mindre steder, udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011