Sydens Rytmer

Start i Atlanta & slut i New Orleans

Priser fra 17.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 17.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 25.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Sydens Rytmer - 22 dage

Sydens charme blandet med jazz, country og rock’n’roll er i højsædet på denne historiske kør-selv ferie. Turen bringer dig gennem hele 6 stater med start i Atlanta og slut i New Orleans. Her oplever du masser af spændende historie samt fortællinger om legender som fx Johnny Cash og Elvis Presley, som begge havde rødder i sydstaterne.
Sydstaterne i USA byder på et hav af autentiske og historiske oplevelser. Her venter alt fra livlige storbyer som New Orleans og Nashville til uberørt natur i Louisianas alligatorfyldte sumpområder og Great Smoky Mountains.
Dyk ned i den spændende historie om fx borgerkrigen, slavetiden eller de mange lokale indianastammer som har brugt områderne i tusinde af år. Og selvfølgelig følger der masser af fantastisk musik og mad med. Jazz, country, blues og rock’n’roll kommer alle sammen fra Sydstaterne. Det samme gør BBQ og soul food.

 

Dag for dag program

Dag 1-3

Atlanta, GA

Atlanta er hovedstaden i staten Georgia. I byen hvor borgerrettighedsforkæmperen Dr. Martin Luther King Jr. blev født i 1929, kan man besøge Ebenezer Church, hvor han var præst. I Atlanta kan man også besøge ikonets gravsted. Atlanta er desuden hjemsted for adskillige store firmaer. Her finder man f.eks. Coca-Colas hovedsæde, hvor man kan høre historien om, hvordan den populære læskedrik blev opfundet af krigsveteran og farmaceut, John Stith Pemberton, og hvordan Coca-Colaen siden er blevet et verdensomspændende brand. Atlanta er også fødestedet for et af verdens største nyhedsbureauer, CNN. Her er det muligt at bestille en guidet tur rundt i deres hovedsæde, hvor der bliver sendt direkte døgnet rundt. I Atlanta finder man også en utrolig smuk Botanisk Have, hvor man nemt kan tilbringe mange timer. Når mørket falder på tændes de mange tusinde lys i haven, og et spektakulært lysshow kan opleves.

Dag 3-5

Savannah, GA

Kørsel: ca. 400 km.
Savannah ligger ud til Atlanterhavet og har altid været en vigtig havneby. De store egetræer, tilgroet af mos, får en til at tænke på ”Borte med Blæsten”. En trolley tur gennem byen med stop ved de historiske steder er et godt udgangspunkt for at få det optimale ud af byen. Savannah emmer af historie og bl.a. en guidet tur på Bonaventure Cemetery med Shannon Scott er utrolig spændende.

Dag 5-7

Charleston, SC

Kørsel: ca. 175 km.
Byen Charleston bliver ofte betegnet som en af de flotteste statshovedstæder i USA. Fort Sumter, som ligger i byen, er kendt for at være der, hvor de første skud blev affyret i den amerikanske borgerkrig. Byen kaldes ”Den Hellige By” på grund af de mange kirker, som ligger i byen. Boonhall Plantation er en gammel historisk bomuldplantage, hvor man kan høre om slaveriet i sydstaterne.

Dag 7-10

Great Smokey Mountains, TN

Kørsel: ca. 545 km.
Med mere end 11 millioner besøgende hvert år er Great Smoky Mountains den mest besøgte nationalpark i USA. Dens unikke, storslåede natur og det rige dyreliv tiltrækker hvert år mange besøgende fra hele verden. Den mest berømte beboer i Great Smoky Mountains er den amerikanske sortbjørn. Parken gemmer dog på meget mere end den. Der findes omkring 65 forskellige pattedyr, 67 forskellige fiskearter og flere end 80 slags reptiler i parken. Great Smoky Mountains er gratis at besøge. Ikke langt derfra finder man temaparken Dollywood, som ejes af Dolly Parton - The Queen of Country Music.

Dag 10-13

Nashville, TN

Kørsel: ca. 360 km.
Nashville, hovedstaden i staten Tennessee, er vel nok mest kendt for at være countrymusikkens hovedstad. Gå en tur ned af Music Row og oplev countrymusik på diverse barer eller tag ud til Grand Ole Opry og oplev de store countrystjerner give den gas på scenen. Ca. 40 min. syd for Nashville ligger Lynchburg, hvor Jack Daniels bliver produceret. En guidet tur rundt på destilleriet er en spændende dagstur.

Dag 13-16

Memphis, TN

Kørsel: ca. 345 km.
I byen Memphis, som ligger i det sydvestlige hjørne af staten Tennessee, står det i musikkens tegn. Har man bare en lille Elvis-fan gemt i maven, er Graceland og Elvis museet lige noget for dig. Her kan man nyde rytmerne af Rock´n Roll og Blues. I 1968 bliver Dr. Martin Luther King Jr. skudt på balkonen på Loraine Motel, som i dag er lavet om til National Civil Rights Museum. Her får man et godt indblik i, hvordan han og andre har kæmpet for sortes rettigheder i USA.

Dag 16-17

Natchez, MS

Kørsel: ca. 490 km.
Natchez ligger ved Mississippi floden og blev grundlagt af franskmændene i 1716. Byen er kendt for sine mange bomuldplantager, hvor man også kan overnatte. Fra Natchez er det muligt at tage en dagstur om bord på en klassisk hjuldamper til New Orleans og opleve ”The Mighty Mississippi”.

Dag 17-21

New Orleans, LA

Kørsel: ca. 285 km.
New Orleans eller på fransk, La Nouvelle-Orléans er en stor blanding af europæiske kulture. Jazz, Mardi Gras, lækre drinks, gumbo og unik arkitektur – Velkommen til New Orleans! Byen summer af liv, specielt i Burbon Street. Når mørket falder på, begynder det at lyse op i gaden. Festglade mennesker og et utal af barer, som ligger side om side gør udvalget bredt, og der er helt sikkert noget for enhver smag. The French Quarter emmer af spændende arkitektur, gallerier og shoppemuligheder – klart et område, som man skal besøge, når man er på disse kanter. USA Rejser anbefaler en dagstur rundt i de lokale sumpområder. Oplev lokalbefolkningen på tæt hold og spis frokost på en af de små lokale BBQ-shacks.

Sydens Rytmer har følgende inkluderet:

  • Flybillet til Atlanta og hjem fra New Orleans, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • 21 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

  • Bourbon Street
  • Elvis og Graceland
  • Beale Street
  • Johnny Cash
  • Grand Ole Opry
  • Fort Sumter
  • Music Hall of Fame
  • Dollywood
  • Mississippi River
  • Great Smoky Mountains
  • BBQ spareribs
  • Coca Cola
  • CNN hovedkvarter
  • Hjuldamper Cruise
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html