BESTIL TILBUD
77 34 68 01

Panorama Route, safari og strand

En uge med store oplevelser og en uge med små planer

14 dage fra 19.995,-

Panorama Route, safari og strand

14 dage fra 19.995,-

  • OVERSIGT
  • INDHOLD OG PRISER
  • OVERNATNING
  • ALLE REJSEFORSLAG
  • BESTIL TILBUD

Kør i Sydafrikas smukke natur og dyrerige bush

På denne kombinationsrejse får I to uger med nogle af Afrikas naturmæssige højdepunkter efterfulgt af en uges afslapning på hvide sandstrande. Vi foreslår at starte med den sceniske køretur Panorama Route, hvor høje vandfald, særegne klippeformationer og verdens tredjestørste kløft venter. Dernæst kan I komme på en tre dages safari i Kruger National Park, inden I flyver ud til Mauritius’ skønne strande.

Nedenstående rejseplan er ikke fast. Da vi skræddersyr rejsen, kan programmet tilpasses jeres ønsker.

Foreslået rejseplan
DAG 1-3: PANORAMA ROUTE

Udsigt over bjerge på Panorama Route, SydafrikaVelkommen sydpå! I lander i Johannesburg i det nordøstlige Sydafrika og vil med det samme mærke, at I er landet i en klimazone, der er væsentligt mere anderledes fra Danmarks end tidszonen, der kun er en time foran. Her bliver I hentet og kørt til jeres hotel, der ligger på den sceniske vej Panorama Route. Men inden I kører ud på den smukke tur, har I en afslappende aften på hotellet.

Dagen efter er I klar med kamera og højt humør, for nu kører I ud på den berømte Panorama Route. Det er en vej i Mpumalanga-provinsen, der forbinder en række naturvidundere som perler på en snor.

Højdepunktet på ruten er Blyde River Canyon, som er verdens tredjestørste kløft. Modsat mange andre af verdens største kløfter er denne dækket af grønne træer og et rigt plante- og dyreliv. Udsigten er bjergtagende, og bevæger I jer ud af bilen, kan I komme ud på nogle smukke vandreture.

På vejen vil I se tvillinge-vandfaldene Mac Mac Falls, der er er to kraftfulde stråler af vand, der falder over 70 meter fra grøntklædte klipper og danner en glitrende regnbue, når solen er fremme. Og I vil se de unikt formede klipper i Bourke’s Luck Pothole, der mest af alt ligner et landskab fra en science fiction-film, der udspiller sig på en anden planet.

Det er blot nogle af de oplevelser, I kan se frem til på jeres heldagstur på Panorama Route. I vender tilbage til jeres hotel om aftenen og sover her en nat mere.

Eksempler på overnatning:

Herefter går turen til Kruger National Park (cirka 3 timer)

DAG 3-6: KRUGER NATIONAL PARK

Giraffer i Kruger National Park, SydafrikaSå er det blevet tid til safari! Og ikke bare en hvilken som helst safari – I skal nemlig ind i den enorme Kruger National Park, hvor der lever millioner af dyr. Efter morgenmad på hotellet bliver I hentet og kørt til den lodge, I skal bo på de næste tre dage. Her kan I få tanket op til frokost og gøre jer klar til jeres første game drive (en køretur, hvor I kigger efter dyrevildt) om eftermiddagen.

Her skulle være nok at kigge efter. Den 350 kilometer lange Kruger National Park er et af verdens største dyrereservater og hjemsted for blandt andre “the Big Five”, som er løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Særligt elefanterne og bøflerne er der mange af! Men I kan også se flodheste, giraffer, antiloper og nogle af de over 500 fuglearter, der er registreret i parken.

Alle disse dyr og flere endnu vil I køre rundt iblandt og forsøge at spotte på den første eftermiddag og de to efterfølgende dage. Det præcise program afhænger af, hvilken lodge I vælger at bo i. Men som regel vil I komme på et game drive om morgenen og igen om eftermiddagen, hvor det ikke er for varmt, og dyrene derfor er mest aktive. I vil få serveret hjemmelavede måltider i lodgen og har mulighed for at nyde faciliteter som swimmingpool og bar.

Eksempler på overnatning:

Fra Kruger National Park bliver I kørt tilbage til Johannesburg, hvorfra I kan rejse videre til Mozambique eller Mauritius

DAG 6-14: MOZAMBIQUE ELLER MAURITIUS

Efter imponerende natur- og dyreoplevelser anbefaler vi at fortsætte rejsen med en afslappende badeferie på en af de nærliggende paradisagtige destinationer.

I kan køre over grænsen til nabolandet Mozambique, hvor der inden for få timer findes kilometer lange hvide sandstrande ud til Det Indiske Ocean. Vil I have ø-følelsen, kan I flyve til den lille tropeø Mauritius 900 kilometer øst for Afrikas fastland. Begge steder finder I skønne sandstrande, eksotisk undervandsliv og lækre hoteller i alle klasser, så I kan nyde livet i præcis de rammer, I drømmer om.

Vi hjælper jer med at finde det rette hotel ved den rette strand.

Eksempler på overnatning i Mauritius:

Herefter flyver I hjem til Danmark

REJSENS PRIS OG INDHOLD
Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/1014 dagefra 20.895,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 19.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 31/814 dagefra 21.695,- pr. pers.
Jul og nytår19/12 – 6/114 dagefra 25.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
  • Fly tur/retur fra Danmark
  • Alle transfers
  • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
  • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
  • Professionel, engelsktalende guide/chauffør
  • Halvpension under safariophold
  • Transport i safarikøretøj
  • Dagtur med transport og engelsktalende guide på Panorama Route
  • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
  • Drikkepenge
  • Visum

PRISOVERSIGT

Sæson
Rejseperiode
Længde
Priser
Højsæson7/1 – 28/2, 17/4 – 30/6 og 14/08 – 31/1014 dagefra 20.895,- pr. pers.
Lavsæson1/3 – 16/4 og 1/11 – 19/1214 dagefra 19.995,- pr. pers.
Sommersæson1/7 – 31/814 dagefra 21.695,- pr. pers.
Jul og nytår19/12 – 6/114 dagefra 25.995,- pr. pers.

Fraprisen er pr. person og gælder ved 2 voksne.
Rabat ved børn u. 12 år og større grupper.
Priserne er udregnet på baggrund af bestilling ca. 10 måneder inden afrejse.

Rejsen indeholder
  • Fly tur/retur fra Danmark
  • Alle transfers
  • Indkvartering på basisniveau (kan opgraderes)
  • Fuldt safariprogram med omfattende game drives
  • Professionel, engelsktalende guide/chauffør
  • Halvpension under safariophold
  • Transport i safarikøretøj
  • Dagtur med transport og engelsktalende guide på Panorama Route
  • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
  • Drikkepenge
  • Visum

EKSEMPLER PÅ OVERNATNING PÅ REJSEN

Nedenfor kan du se vores anbefalede hoteller og lodges for hver destination på rejsen. Sortér på basis, mellem eller luksus for at se overnatningsmulighederne inden for hver klasse. Du kan selv sammensætte din indkvartering på rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker indkvartering et specifikt sted, som ikke fremgår af denne side.

BASIS
Panorama Route
Hamilton’s Park Country Lodge

Hamilton’s Park Country Lodge er et hus i traditionel kolonial stil, som ligger på en tidligere bananfarm og er omgivet af grønt. Det er et ganske idyllisk sted med en frodig have med pool og nydelige værelser.

Der er 14 værelser med forskellig indretning efter, hvor mange I er. Der er to familieværelser, en suite og almindelige værelser med plads til to eller tre. Alle har eget badeværelse, aircondition, te og kaffe, skabsplads og egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde de grønne omgivelser.

Lodgen serverer morgenmad og en tre retters menu til aftensmad. Der er også en bar og lounge-områder, hvor I kan slappe af om aftenen og hygge jer med de andre gæster.

Kruger
Grand Kruger Lodge

På den sydlige grænse til Kruger National Park, lige ved floden Crocodile River, ligger denne lodge. Det er i et område med en høj koncentration af vildt, og da lodgen ikke er indhegnet, kan I være heldige at få besøg af giraffer, gnuer, zebraer, aber og fredelige, mindre dyr.

Standarden i Sydafrika er generelt højere end i Østafrika, så selvom dette er basis, er Grand Kruger Lodge som et pænt hotel med aircondition, minibar, komfortable dobbeltsenge og hvad der ellers hører til. I kan bo op til fire personer i de større værelser.

Lodgen har en udendørs pool og en spa-afdeling, hvor I kan blive forkælet efter en lang dag på safari. Der er en restaurant, der serverer morgenmad og aftensmad på faste tidspunkter, og mindre måltider kan købes hele dagen.

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp ligger i det private reservat Timbavati Nature Reserve, som er en del af Kruger-området. Det er en intim camp indrettet med naturlige materialer for at give en autentisk bush-oplevelse.

I kan bo i simple, men charmerende hytter med en komfortabel dobbeltseng med myggenet og eget badeværelse. Der er også familiehytter, der har to enkeltsenge udover dobbeltsengen.

Hvis I vil have en ekstraordinær oplevelse, er det også muligt at bo i et lille hus 2,5 kilometer fra campen, hvor I kan være helt alene med lydene og duftene fra den afrikanske bush.

Der er en pool med hængekøjer omkring, hvor I kan slappe af om eftermiddagen, og om aftenen kan I nyde en drink i baren. Alle måltider bliver serveret i lodgens boma, som er en traditionel, rund hytte med levende ild i midten.

Mauritius
Mont Choisy Beach Villas

Disse familievenlige villaer ligger ved den smukke Choisy Beach, som er fem minutters kørsel fra den livlige by Grand Baie, men mindre turistet end den. Villaerne ligger ned til vandet, så I kan gå direkte ud i Det Indiske Ocean, når I vågner om morgenen. De er ideelle for jer, der vil tage alt i jeres eget tempo og selv have mulighed for at lave mad.

Der er otte huse med et enkelt soveværelse (57 kvadratmeter) og seks huse med to soveværelser (109 kvadratmeter), afhængigt af hvor mange I er. Alle har havudsigt, et velekviperet køkken, badeværelse, tv og en terrasse.

I haven mellem husene er en stor pool og et grillområde, som alle kan benytte.

Der er daglig rengøring, og man kan få vasket tøj, passet børn og arrangeret aktiviteter mod ekstra betaling.

Manisa Hotel

Manisa Hotel ligger på den smukke vestkyst ved Flic en Flac-stranden. Det er et fredeligt hotel i et populært område. Her er også direkte adgang til stranden, og her behøver I ikke selv røre en finger.

Der er 30 standardværelser, 12 større værelser og et familieværelse. Alle har enten en kingsize seng eller to enkeltsenge, badeværelse, aircondition, tv, minibar, roomservice og egen balkon eller terrasse.

Hotellets restaurant har åbent til morgen, frokost og aftensmad og serverer noget for enhver smag, blandt andet fisk og skaldyr, specialiteter fra Mauritius og mere orientalske retter. Nogle dage er der underholdning eller temaaften.

Der er også pool på hotellet, hvis I bliver trætte af den hvide sandstrand. Og hvis I vil ud i naturen, er I ikke langt fra den frodige regnskov i River Gorges National Park.

Ocean Villas

Ocean Villas er et resort med forskellige former for indkvartering, der både egner sig til par og børnefamilier. Det ligger i den populære turistby Grand Baie, men lidt væk fra den travle del af byen, og eftersom resortet kun består af bungalows spredt ud over et stort område, er der fred og ro.

I kan bo i almindelige værelser med plads til mellem to og fire personer og benytte jer af hotellets restaurant, eller I kan bo i en villa med plads til otte personer, hvor I selv kan lave mad. Nogle af værelserne ligger i et separat område, hvor de har deres egen fælles pool. De egner sig særligt godt til en romantisk rejse.

I det store fællesområde er der to andre pools, restaurant, bar og spa. Derudover har resortet et bådhus, der arrangerer gratis vandsportsaktiviteter, samt et kontor, der kan arrangere andre tur på øen.



MELLEMKLASSE
Panorama Route
Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel

Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel er et pænt og familievenligt hotel i den lille by Hazyview ved Panorama Route. Det ligger i flotte, grønne omgivelser og er bygget i klassisk kolonial stil som et etplanshus med have, pool og legeplads.

Der er 31 værelser og tre familieværelser. Alle har aircondition, tv, indendørs og udendørs bruser, minibar og private terrasse ud til haven.

Hotellet har også sin egen café og bar, som serverer mad og drinks i moderne, afslappede omgivelser. Derudover er der en finere restaurant, hvor I også kan spise alle måltider.

Rissington Inn

Lidt uden for den lille by Hazyview ligger dette charmerende hotel. Det er et hus med stråtag, stor have med pool og en afslappet, men stilfuld indretning.

Der er 16 værelser med god plads, komfortable senge, eget badeværelse og veranda. Tre af dem er suiter, der også har udendørs bad.

Der er en hyggelig restaurant, der serverer god, afrikansk inspireret mad à la carte. Der er både fisk, vildt, kød og vegetarretter på menuen. Der er også en bar, en terrasse og en stue med et bibliotek, hvor I kan slappe af og hygge jer efter en oplevelsesrig dag på Panorama Route.

Kruger
Mjejane River Lodge

Denne lodge ligger i det private reservat Mjejane Rive Lodge i den sydlige del af Kruger-området. Lodgen ligger ved bredden af Crocodile River, så I har udsigt til dyr, der kommer og drikker ved floden, mens I selv sidder og drikker en drink eller bare slapper af i lodgens have.

Der er 17 værelser af forskellig størrelse og standard. Alle har dog privat badeværelse en suite, hårtørrere, minibar og muligheden for at lave kaffe og te, som kan nydes på den private terrasse foran alle værelserne.

Lodgen har en pool, hvor I kan blive afkølet i de varme timer midt på dagen, og en restaurant, der laver mad til jer morgen, middag og aften.

Kapama River Lodge

Kapama River Lodge er en stor, luksuriøs lodge beliggende i Kapama Private Game Reserve, som ligger i den vestlige del af Kruger-området. I er tæt på parken, når I skal på game drives, og der er endda et lille vandhul ved lodgen, så I kan være heldige at se elefanter og bøfler, mens I sidder i lodgen.

Lodgen har 64 værelser, en stor pool og forskellige fællesområder, hvor I kan slappe af og hygge jer i de naturlige omgivelser. Der er også en stor spa for lidt ekstra forkælelse.

I kan bo i almindelige dobbeltværelser, familieværelser med plads til fire og mere luksuriøse suiter.

Alle måltider bliver serveret i lodgens restaurant, hvor der er fokus på afrikanske retter lavet på friske, lokale råvarer. Der er masser af vildt på menuen, men også gode vegetarmuligheder.

Mauritius
Veranda Grand Baie Hotel & Spa

Veranda Grand Baie Hotel & Spa er det perfekte sted for jer, der både vil dase på stranden og få følelsen af, at der sker noget. Her kan de solglade ligge på stranden og kigge ud over bugten i Grand Baie under en palme, de festglade kan udforske byens liv, og de sportslige har en lang række tilbud til at fylde dagene med oplevelser i Mauritius’ smukke natur.

Resortet har været et populært valg i Grand Baie i over 30 år, men komforten er helt opdateret. Værelserne er lyse og moderne indrettet, og der er lækre loungeområder, to flotte pools og dejlige solsenge på den private strand, som indbyder til ren afslapning.

Som gæst her kan I gratis prøver kræfter med blandt andet windsurfing, kajakroning og snorkling, ligesom I kan spille tennis, petanque, bordtennis og dart på hotellet, uden det koster noget. Derudover kan I forkæle jer selv i deres spa med massage, hammam og forskellige behandlinger.

Der er to restauranter og en bar, der serverer traditionel og international mad til alle måltider.

Villas Caroline

På den smukke bounty-strand Flic en Flac ligger dette mellemstore resort og indbyder til en ren afslapningsferie i eksotiske omgivelser. Der er direkte adgang til stranden, og resortet er indrettet i traditionel Mauritius-stil, så det er et godt sted for jer, der gerne vil på badeferie i autentiske omgivelser.

Der er 68 værelser, seks bungalows og en suite, som alle er udstyret med alt, hvad man har brug for på sin ferie - plus havudsigt.

Vil I ikke ligge på den private strand, kan I slappe af omkring poolen. Skal der ske mere end det, kan I dyrke yoga, sejle i en vandcykel, spille bordtennis eller noget helt fjerde, som resortet tilbyder. Mod ekstra betaling kan I blandt andet dykke, sejle i speedbåd, spille golf og benytte børneklubben med sjove lege for de mindste.

Resortets restaurant serverer en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad, hvor I både vil kunne finde lokale retter og asiatisk og europæisk inspireret mad. Mange aftener er der show, musik og underholdning.



LUKSUS
Panorama Route
Nut Grove Manor

Nut Grove Manor er en gammel farm fra 1924, der er nyistandsat til et lækkert hotel. Det ligger i udkanten af den lille by White River, i grønne omgivelser og tæt på Panorama Route. Til huset hører en stor have med pool og legeplads, så der er mulighed for, at både børn og voksne kan slappe af og hygge sig.

Værelserne er rummelige og moderne indrettet. De har alle aircondition, wifi, tv, badeværelse en suite og egen terrasse. Nogle har også et lille køkken og spiseplads, hvis I selv vil lave lidt mad på værelset.

Ellers er der en restaurant på hotellet, hvor der er morgenmad hver dag og aftensmad fra tirsdag til lørdag. Der er kun fem minutters kørsel til White River centrum, hvor I finder flere spisesteder.

Kruger
Lukimbi Safari Lodge

Denne lille, eksklusive lodge ligger i den sydlige ende af Kruger National Park og tilbyder en sofistikeret oplevelse i den vilde afrikanske bush. Lodgen ligger ved en flod, er bygget i naturlige materialer, og I er omgivet af træer og dyr til alle sider. Udover den fantastiske beliggenhed er selve lodgen og servicen med til at gøre denne oplevelse til noget udover det sædvanlige.

Der er 16 værelser, der alle er smagfuldt og autentisk indrettet med masser af plads, så komforten er i top. Alle værelser har både et badekar, samt indendørs og udendørs bruser, så I kan være i kontakt med naturen, selv når I bader. Der er også to suiter, der har endnu mere plads og egen pool på terrassen.

Alle kan dog benytte den fælles pool, ligesom alle kan benytte lodgens lounge-område, bibliotek, restaurant og fitnesscenter.

Mauritius
Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Dette resort er for jer, der vil have en eksklusiv ferie uden forstyrrelser fra børn eller en masse andre turister. Radissons hotel på Mauritius ligger på vestkysten, langt væk fra øens mest populære turistområder. Naboerne er langt væk, børn under 18 år er ikke at finde, og I har den fantastiske udsigt til Det Indiske Ocean for jer selv.

Der er 100 værelser med et minimalistisk, men lækkert design. Alle har udsigt til havet eller de grønne omgivelser, fri internet, tv, minibar og mulighed for at lave te og kaffe, så I kan nyde morgenstunden i privatlivets fred.

Resortet har flere forskellige steder at spise, så der er mulighed for lette retter og mere seriøse gastronomiske oplevelser til aften.

Der er en stor pool med udsigt til havet og rigeligt solsenge på terrasser og i sandet foran resortet, så masser af muligheder for at ligge og koble af under Mauritius’ sol.

Hvis det bliver for kedeligt, er der masser af muligheder for at snorkle, dykke, trekke, cykle, dyrke yoga på stranden og meget andet. Der er også fitness og spa.

Sands Suites Resort & Spa

Sands Suites Resort & Spa er et perfekt resort for jer, der vil have ren luksus og romantik. Det ligger på vestkysten, i den sydligste ende af Flic en Flac-stranden, som er kendt for sit fine, hvide sand og turkisblå vand. Der er en fantastisk udsigt fra resortet, som blandt andet kan nydes fra den kæmpestore infinity pool, der er flot både i dagslys og om aftenen.

Alle resortets 91 værelser er store nok til at være suiter. De har alle privat balkon eller terrasse med udsigt, store senge, et loungeområde, store badeværelser med to håndvaske og badekåber, tv, wifi og walk in-garderobe.

Der er tre restauranter, en bar, service ved poolen og stranden hele dagen og mulighed for at spise på værelset eller på stranden for en særlig, romantisk middag.

Desuden er der spa, en række inkluderede aktivitetsmuligheder som vandski, windsurfing og sejlture i en båd med glasbund, så I kan se det flotte liv under havoverfladen.



Vores rejseforslag

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.