Colombia

Rundrejse til Colombias højdepunkter

13 dages rejse fra
19.790,-

Pris per person ved 2 voksne

3 nætter Bogotá, 4 nætter Salento (Zona Cafetera) og 4 nætter Cartagena

#Rundrejser
#Byliv
#Natur
#Storby
#Kultur
#Aktiv
#Strand
#Familie
#Uturistet
#Par

Den levende storby Bogotá byder på mange forskellige oplevelser. I den gamle bydel kan du slentre rundt blandt historiske bygninger, og byens guldmuseum huser en af verdens største guldsamlinger.

Fra storbyen skal du videre til Salento, som er en lille, farverig kolonitidsby. Du er her for at opleve Colombias kaffeområde Zona Cafetera, hvor de kæmpemæssige kaffeplantager dominerer landskabet. Tag på udflugt og lær om processen fra kaffebønnen lægges i jorden, til du har en dampende kop kaffe på bordet. Tag også på udflugt til imponerende Cocora Valley, hvor palmerne synes at vokse helt ind i himlen.

I smukke Cartagena kan du slentre rundt i de farverige gader og opleve den romantiske og eventyrlige by. Køb en friskpresset juice og slå dig ned på en af de historiske pladser, hvor du kan nyde den dejlige stemning.

Rejsen i billeder

Rejser til Cartagena i Colombia
Byen ovenfra
Den gamle bydel - La Candelaria
Rejser til Colombia
Kvinde på farten
Gang i gaderne
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia
Rejser til Colombia

Dag-til-dag

  1. Afrejse Danmark - Ankomst Bogota
  2. Bogota
  3. Bogota
  4. Bogota - Zona Cafetera
  5. Zona Cafetera
  6. Zona Cafetera
  7. Zona Cafetera
  8. Zona Cafetera - Cartagena
  9. Cartagena
  10. Cartagena
  11. Cartagena
  12. Cartagena
  13. Hjemrejsedag - Danmark
Se detaljeret rejseplan
13 dages rejse fra
19.790,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Bogota!

I dag begynder din rejse til Colombia!

Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr meget af året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Bogotá er en levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika.

Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Kæmpemæssige Bogota
Bogota ligger op til grønne bjerge
Ældre dame i Bogota
Katedralen i centrum af Bogota
Monzerate Mountain
Smal gade i Bogota

Dag 2 - dag 3

Udforsk kæmpemæssige Bogota

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme.

Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!). Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der – men så tag til den nye bydel i stedet!

Gode spisemuligheder i Bogotá

Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Ajiaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamales, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad. Du kan også prøve Andres DC, som er en oplevelse i sig selv. Menukortet er en decideret bog, maden er udmærket mad, her er sjove lokaler og god stemning.

Gåtur med guide igennem Bogotás gader

Under dit ophold i Bogotá har du en byrundtur med en lokal studerende inkluderet. På denne tur vil du få et indblik i, hvordan det er at være ung i Bogota. Du vil få vist byen frem af et åbent og venligt ungt menneske der ved, hvor man finder de mest spændende steder, som turisterne ikke nødvendigvis kender til. Undervejs kan du stille spørgsmål og lære meget mere om, hvordan det er at bo i Colombia. Det er en unik tur, hvor du virkelig vil opleve Colombias menneskelige ansigt!

En af byens gader
Farvestrålende huse i La Candelaria
Fine, gamle huse i den gamle by
Gang i gaderne
En af de mange hyggelige pladser
Retsbygningen på Bolivar Square

Dag 4

Velkommen til Salento og Zona Cafetera!

Så skal du videre til Armenia i Zona Cafetera.

Zona Cafetera er det område i Colombia, hvor der er særligt mange kaffeplantager. Her har kun været turister i ca. 5 år, og vi synes, det er et område, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Kafferegionen er af UNESCO erklæret et World Heritage Site. Og det med rette! Det er et dejligt friskt og grønt område, hvor man bliver helt glad af at være.

Selve Armenia by er ikke så spændende, men du kan besøge den botaniske have, et bambuscenter, Panaca – en forlystelsespark dedikeret til det colombianske landbrug – eller Colombian National Coffee Park, der også er en forlystelsespark, men dedikeret til alle processerne, der fører til en kop kaffe. Det bedste her i områderne er at være ude i naturen i kaffeplantagerne.

Rejser til Colombia
Cocora Valley
Rejser til Zona Cafetera
Rejser til Colombia
Kaffeplantage i Zona Cafetera

Dag 5 - dag 7

Et par dage i Zona Cafeteras kaffeplantager

Vi anbefaler, at du lader dagen i dag stå i kaffens tegn!

Du kan tage på heldagsudflugt med masser af kaffeoplevelser, hvor du lærer om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv. – ja hele processen fra bønnen lægges i jorden, til der står en dampende kop kaffe på bordet. Det er en intens og meget lærerig oplevelse, som du vil huske, hver gang du drikker en kop kaffe i mange år herefter! Udflugten kan tilkøbes hjemmefra.

Inden du skal videre fra dette dejlige område, foreslår vi, at du tager på endnu et eventyr – af en helt anden slags. Hvis du tilkøber denne udflugt, bliver du hentet på hotellet om morgenen og kørt til Cocora Valley, hvor du går en tur på 1-2 timer gennem den smukke natur. Cocora Valley er for mange et højdepunkt på Colombia-rejsen, fordi naturen her er så speciel! Tusindvis af tårnhøje palmer – virkelig, virkelig høje palmer, står side om side i dalen, ofte i en tåge af skyer. Det er virkelig et specielt, men rigtig flot syn!

Du spiser en dejlig frokost – som regel ørred – på Restaurant Juan, og derefter går turen videre til Salento, en hyggelig lille by, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting. Denne udflugt tages ofte på den dag, hvor du skal rejse videre til næste destination.

Rejser til Colombia
Æsel ved en af kaffeplantagerne
Kaffeplantage
Kaffen gror i "bær" på planterne
Kakaobonde
En kaffebonde i plantagen
Færdigristede kaffebønder, som vi kender dem

Dag 8

Velkommen til farvestrålende Cartagena

I dag skal du videre til Cartagena, en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender.

Gaderne er hyggelige og charmende, bygningerne fine og farverige, og der er en helt særlig stemning overalt. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er den mest populære by blandt turister i Colombia, nok fordi den altid er gået fri for tidligere uroligeheder i landet.

Smukke, smukke Cartagena
En af de mange charmerende pladser
Rejser til Cartagena i Colombia
Udsigt ud over Cartagena
Liv i gaden
Der hænger blomster fra næsten alle altaner
Rejser til Colombia

Dag 9 - dag 12

Gå rundt i Cartagenas charmerende gader

Nu skal du ud og opleve byen!

Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader og se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Must-sees i Cartagena

Du kan besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og originalt var en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843.

Strandene omkring Cartagena

Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner.

Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldagstur til Isla del Rosario, hvor der er hvide sandstrande, og fin snorkling og dykning.

Ture ud af Catagena

Tag også en tur ud og se området La Boquilla og sejl rundt i mangroven mellem de mange mangrovetræer. Det er en hyggelig tur, hvor du kan hilse på de lokale fiskere og se lokal dans.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

En af de hyggelige gade
Rejser til Cartagena i Colombia
Plaza Santa Teresa
Smukke altaner og gule vægge i Cartagena
Kvinde på farten
Cartagena er ikke kun kolonitidsstemning - her er også en moderne bydel
Playa Blanca - Rejser til Cartagena i Colombia

Dag 13

Afrejse fra Colombia
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Colombia!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

  • Fly Danmark-Bogota-Zona Cafetera-Cartagena-Danmark.
  • Alle transporter på rejsen foregår med privat bil/minibus.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
  • Fly Danmark-Bogota-Zona Cafetera-Cartagena-Danmark.
  • Alle transporter på rejsen.
  • 12 overnatninger med morgenmad.
  • Tilskud til Rejsegarantifonden.
  • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
  • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
  • Support inden rejsen.
  • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
  • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
  • Evt. afbestillingsforsikring.
  • Evt. rejseforsikring.
  • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).